Lämpöpumput säästävät rahaa

Mitsubishi electric lämpöpumput

Energiatehokkaat lämpöpumput lisäävät asuinmukavuutta ja alentavat lämmityskustannuksia. Valikoimistamme löydät mm. luotettavat ja laadukkaat vesilämpöpumput, ilmalämpöpumput ja maalämpöpumput tunnetuilta valmistajilta. Toimialuettamme on koko Uusimaa, mm. Helsinki, Espoo, Vantaa, Lohja. Meiltä sekä asennus että huolto!

Ota yhteyttä »

Helposti ylläpidettävät lämpöpumput

Nykyaikaisissa lämpöpumpuissa on kiinnitetty erityistä huomiota hiljaiseen käyntiääneen, sekä ylläpidon vaivattomuuteen. Pumput ovat helposti puhdistettavissa erillisten puhdistustoimintojen ansiosta. Pumppujen ilmansuodattimet on myös helppo puhdistaa tai vaihtaa.

Kylmähuolto Juselius hoitaa ammattitaidolla myös kylmähuollot ja kylmäkoneasennukset!

Ekologinen valinta säästä riippumatta

Mitsubishin erilaisia lämpöpumppuja

Lämpöpumppujen menekkiä lisää myös kasvava huoli ilmastonmuutoksesta. Oikeilla pumpuilla pystytään korvaamaan perinteisestä kotitalouden lämmöntuotannosta jopa 2/3 uusiutuvalla energialla.

Mallistostamme löytyvät lämpöpumput on suunniteltu vastaamaan myös pohjoisten olosuhteiden asettamiin haasteisiin. Nykyaikaisen tekniikan ansiosta pumput pystyvät tuottamaan nimellistehonsa verran lämpöä vielä -25 °C pakkasellakin. Työskentelemme maahantuoja Scanofficen kanssa ja olemme heidän valtuuttamansa asennus- ja huoltoyritys.

Lämpöpumppujen toimintaperiaate

Pumppujen avulla maahan, kallioon, veteen tai ilmaan auringosta varastoitunutta lämpöenergiaa siirretään rakennusten ja käyttöveden lämmittämiseen. Lämpöpumppujen toimintaperiaate on samantapainen kuin kylmälaitteissa, jotka ottavat lämmön ruokatavaroista ja siirtävät sen kylmälaitteen ulkopuolelle. Lämpöpumput toimivat vastaavalla tavalla kerätessään ilmaan, maaperään tai veteen varastoitunutta lämpöä ja siirtäessään sitä sisälle rakennukseen. Samoja laitteita voidaan käyttää myös tilojen viilennykseen.

Suositut ja nykyaikaiset ratkaisut

Laitteiden suosio on viime vuosina ollut jatkuvassa kasvussa. Niitä myytiin vuonna 2011 yli 70 000 kpl. Selitys suurelle suosiolle löytyy investoinnin kannattavuudesta. Kuluttajalle lämpöpumppu on uskomattoman kannattava sijoitus – puhutaanpa sitten rakentajasta tai saneeraajasta. Lämmityksen hinta painuu tilanteesta ja pumpusta riippuen 3–6 senttiin / kWh kun sähköllä tai öljyllä lämmittäminen maksaa 12-18 senttiä/kWh. Tämä tarkoittaa jo tällä hetkellä 10–20 % vuotuista  tuottoa investoinnille. Lisäksi ilmalämpöpumppu, vesilämpöpumppu tai maalämpöpumppu nostaa talon arvoa useimmiten enemmän kuin siihen sijoitetun rahan verran.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Ota yhteyttä puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella, niin etsitään yhdessä juuri sinun tarpeisiisi sopivat lämpöpumput ja muut ilmastointiratkaisut! Meiltä niin asennus kuin huolto koko Uudenmaan alueella mukaan lukien Helsinki, Espoo ja Vantaa! Sopimusasiakkaille tarjoamme 24h päivystyspalveluamme.

Katso yhteystietomme »