Kylmäkoneasennus

Kylmäkoneasennus ja –huolto ovat Kylmähuolto Juseliuksen päätoimialaa. Yrityksemme toimii lähinnä Länsi-Uudenmaan alueella. Asiakkaisiimme kuuluu mm. elintarvikeliikkeitä, suurtalouskeittiöitä, ravintoloita ja teollisuuslaitoksiakin, eli kaikkia, joille kylmäketjun pitävyys ja alun perinkin oikein suoritettu kylmäkoneasennus ovat tärkeitä asioita. Yrityksenä Juselius on kokenut alan ammattilainen, joka ei kylmästä kalpene. Yrityksemme on perustettu jo vuonna 1973, ja olemme vakiinnuttaneet asiakkaidemme luottamuksen. Kylmähuoltoon vaadittavia lupia valvoo TUKES.  Juseliuksen kylmäkoneasennuksella luvat ovat luonnollisesti kunnossa. Valikoimastamme löytyy myös laadukkaat lämpöpumput!

Kylmäkoneasennus laadukkailla laitteilla

Juseliuksen partneri ja kylmälaitteiden valmistaja on Norpe Suomi Oy. Kylmäkoneasennus on parasta tehdä laadukkailla laitteilla, ja juuri siksi Juseliuksella luotetaan Norpeen. Yksi luotettava ja paljon käytetty partneri helpottaa myös huoltoa. Kun uuden laitteen kylmäkoneasennus on tehty, kannattaakin sopia saman tien huolto- ja korjaussopimus valvontoineen Juseliuksen kanssa.

24/7 huoltopäivystys

Vikatilanteissa nopeus ja ammattitaito ovat valttia. Jos kylmälaitteet alkavat lämmetä, on kiire toimia. Tämän takia Kylmähuolto Juselius päivystää vuorokauden ympäri ja apua on aina saatavilla. Kylmälaitteet on korjattava niin nopeasti kuin mahdollista, ja sen takia huoltoautoissamme on valmiiksi mukana yleisimmin tarvittavat osat ja tarvikkeet. Oma varastomme täydentää huoltoautojen valikoimaa ja sieltä saamme tarvittaessa lisää varaosia. Ammattitaitoinen korjaaja osaa usein jo puhelimessa päätellä vian ja varata oikeat varaosat mukaan.

Kylmäkoneasennus ja -huolto ammattitaidolla

Kun kylmäkoneiden asennus on alun perin tehty oikein, kylmälaitteiden viat voidaan suurimmaksi osaksi eliminoida oikealla huollolla. Kylmähuolto Juselius huolehtii asentamistaan kylmälaitteista sopimuksen mukaan ennalta ehkäisten vikoja ja ongelmia mahdollisimman tehokkaasti jo ennen kuin laite rikkoontuu. Säännöllinen laitteiden huolto ja kylmäainemäärän tarkistus vaaditaan jo laissakin, mutta kriittisissä paikoissa huolto kannattaa teettää parikin kertaa vuodessa. Jos vika kuitenkin huollosta huolimatta ilmestyy, kannattaa ottaa nopeasti luuri käteen. Kylmähuolto Juselius päivystää sopimusasiakkailleen kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Sopimusasiakkaiden asennetut laitteet tunnetaan ja niiden huoltohistoria on tallessa, joten liikkeelle lähtö kiireiselle korjausmatkalle on helppoa.

Varmuutta etävalvonnalla

Uusi teknologia osoittaa tässäkin kyntensä. Monia uusimpia Norpen kylmälaitteita voidaan valvoa etävalvonnalla suoraan tai vartiointiliikkeen kautta, jolloin poikkeamista ja vikaantumisista ilmoitetaan Juseliukselle automaattisesti. Jos vikaa ei voida korjata etäyhteydellä tietotekniikan avulla, huoltoauto lähtee paikan päälle. Sopimus voidaan tehdä täysin laitteiston ja asiakkaan tarpeen mukaan. Juseliukselle kannattaakin soittaa ja solmia sopimus, ennen kuin hätä on käsillä.

Luotettava kylmäkoneasennus Juseliukselta

Juseliuksen kylmäkoneasennus on toiminut alalla jo vuosikymmeniä ja saavuttanut asiakkaiden luottamuksen. Asiakkaan tarvitsema kylmäkoneasennus tehdään pitkäaikaisen kokemuksen ja ammattitaidon suomalla varmuudella ja lakeja noudattaen. Kylmäkoneasennus vaatii TUKESin luvan, joka Juseliuksella on kunnossa, on kyse sitten pienistä tai suurista järjestelmistä. Kun tarvitset luotettavaa, ammattitaitoista ja ennen kaikkea kylmästi nopeaa yhteistyökumppania kylmälaitteisiin liittyvissä asioissa, ota yhteyttä Juseliukseen ja kerro tarpeesi. Kylmäkoneasennus on Juseliuksella hallinnassa, joten hoidetaan homma kuntoon.

Tilaa varmasti osaava kylmäkoneasennus Juseliukselta

Ota yhteyttä »