Lämpöpumput – Energiatehokasta lämmitystä

Lämpöpumput Kylmähuolto Juselius Oy:n laadukkaasta valikoimasta!

Valikoimistamme löydät luotettavat ja laadukkaat lämpöpumput tunnetuilta valmistajilta. Energiatehokkaat lämpöpumput lisäävät asuinmukavuutta, ja lisäksi alentavat myös lämmityskustannuksia.

Lämpöpumppujen avulla maahan, kallioon, veteen tai ilmaan auringosta varastoitunutta lämpöenergiaa, siirretään rakennusten ja käyttöveden lämmittämiseen. Lämpöpumppujen toimintaperiaate on samantapainen kuin kylmälaitteissa, jotka ottavat lämmön ruokatavaroista ja siirtävät sen kylmälaitteen ulkopuolelle. Lämpöpumppu toimii vastaavalla tavalla kerätessään ilmaan, maaperään tai veteen varastoitunutta lämpöä ja siirtäessään sitä sisälle rakennukseen. Samoja laitteita voidaan käyttää myös tilojen viilennykseen.

Suositut ja nykyaikaiset lämpöpumput

Lämpöpumppujen suosio on viime vuosina ollut jatkuvassa kasvussa. Niitä myytiin vuonna 2011 yli 70 000 kpl. Selitys suurelle suosiolle löytyy investoinnin kannattavuudesta. Kuluttajalle lämpöpumppu on uskomattoman kannattava sijoitus, puhutaanpa sitten rakentajasta tai saneeraajasta. Lämmityksen hinta painuu tilanteesta ja lämpöpumpusta riippuen 3–6 senttiin / kWh kun sähköllä tai öljyllä lämmittäminen maksaa 12-18 senttiä/kWh. Tämä tarkoittaa jo tällä hetkellä 10–20 % vuotuista  tuottoa investoinnille. Lisäksi lämpöpumppu nostaa talon arvoa useimmiten enemmän kuin siihen sijoitetun rahan verran.

Lämpöpumppujen menekkiä lisää myös kasvava huoli ilmastonmuutoksesta. Lämpöpumpuilla pystytään korvaamaan perinteisestä kotitalouden lämmöntuotannosta jopa 2/3 uusiutuvalla energialla.

Mitsubishi Electric - Laadukkaat lämpöpumput

Mallistostamme löytyvät pumput on suunniteltu vastaamaan myös pohjoisten olosuhteiden asettamiin haasteisiin. Nykyaikaisen tekniikan ansiosta ne pystyvät tuottamaan nimellistehonsa verran lämpöä vielä -25 °C pakkasellakin. Työskentelemme maahantuoja Scanofficen kanssa ja olemme heidän valtuuttamansa asennus- ja huoltoyritys.

Helposti ylläpidettävät lämpöpumput

Nykyaikaisissa lämpöpumpuissa on kiinnitetty erityistä huomiota hiljaiseen käyntiääneen, sekä ylläpidon vaivattomuuteen. Pumput ovat helposti puhdistettavissa erillisten puhdistustoimintojen ansiosta. Lämpöpumppujen ilmansuodattimet on myös helppo puhdistaa tai vaihtaa.

Kylmähuolto Juselius hoitaa ammattitaidolla myös kylmähuollot ja kylmäkoneasennukset!

Hanki lämpöpumput Kylmähuolto Juseliukselta – Ota yhteyttä!

Ota yhteyttä puhelimitse tai yhteydenottolomakkeella.

Nykyaikaiset lämpöpumput säästävät energiaa tehokkaasti