Kylmäkoneasennus

kylmäkoneasennus ja huolto ovat Kylmähuolto Juseliuksen päätoimialaa. Yritys toimii lähinnä Länsi-Uudenmaan alueella. Asiakkaisiin kuuluu niin elintarvikeliikkeitä, suurtalouskeittiöitä, ravintoloita kuin teollisuuslaitoksiakin – kaikkia joille kylmäketjun pitävyys ja alun perinkin oikein suoritettu kylmäkoneasennus on tärkeä asia. Yrityksenä Juselius on pitkän linjan ammattilainen joka ei kylmästä kalpene. Yritys on perustettu jo 1973, ja vakiinnuttanut asiakkaiden luottamuksen. Kylmähuoltoon vaadittavia lupia valvoo TUKSES.  Juseliuksen kylmäkoneasennuksella luvat ovat luonnollisesti kunnossa.

Juseliuksen partneri ja kylmälaitteiden valmistaja on Norpe Suomi Oy. Kylmäkoneasennus on parasta tehdä laadukkailla laitteilla, ja juuri siksi Juseliuksen kylmäkoneasennus luottaa Norpeen. Yksi luotettava ja paljon käytetty partneri helpottaa myös huoltoa. Kun uuden laitteen kylmäkoneasennus on tehty, kannattaakin sopia saman tien huolto- ja korjaussopimus valvontoineen Juseliuksen kanssa.

Vikatilanteissa nopeus ja ammattitaito ovat valttia. Kun kylmäkalusteet alkavat lämmetä, on kiire. Siksi Kylmähuolto päivystää vuorokaudet ympäri ja apu on aina lähellä. Kylmälaitteet on korjattava mahdollisimman nopeasti ja siksi huoltoautoissa on jo valmiiksi mukana yleisimmin tarvittavia osia. Huoltoautojen valikoiman täydentää oma varasto, josta saadaan lisää tarvittavia varaosia. Ammattitaitoinen korjaaja osaa usein jo puhelimessa päätellä vian ja varata oikeat varaosat mukaan.

Kylmäkoneasennus ja -huolto ammattitaidolla

Kun kylmäkoneasennus on alun perin tehty oikein, kylmälaitteiden viat voidaan suurimmaksi osaksi eliminoida oikealla huollolla. Kylmähuolto Juselius huolehtii asentamistaan kylmälaitteista sopimuksen mukaan ennalta ehkäisten vikoja ja ongelmia mahdollisimman tehokkaasti jo ennen kuin laite rikkoontuu. Säännöllinen laitteiden huolto ja kylmäainemäärän tarkistus vaaditaan jo laissakin, mutta kriittisissä paikoissa huolto kannattaa teettää parikin kertaa vuodessa. Jos vika kuitenkin huollosta huolimatta ilmestyy, kannattaa ottaa nopeasti luuri käteen. Kylmähuolto Juselius päivystää sopimusasiakkailleen kellon ympäri vuoden jokaisena päivänä. Sopimusasiakkaiden asennetut laitteet tunnetaan ja niiden huoltohistoria on tallessa, joten liikkeelle lähtö kiireiselle korjausmatkalle on helppoa.

Uusi teknologia osoittaa tässäkin kyntensä. Monia uusimpia Norpen kylmälaitteita voidaan valvoa etävalvonnalla suoraan tai vartiointiliikkeen kautta, jolloin poikkeamista ja vikaantumisista ilmoitetaan Juseliukselle automaattisesti. Jos vikaa ei voida korjata etäyhteydellä tietotekniikan avulla, huoltoauto lähtee paikan päälle. Sopimus voidaan tehdä täysin laitteiston ja asiakkaan tarpeen mukaan. Juseliukselle kannattaakin soittaa ja solmia sopimus, ennen kuin hätä on käsillä.

Luotettava kylmäkoneasennus Juseliukselta

Juseliuksen kylmäkoneasennus on toiminut alalla jo vuosikymmeniä ja saavuttanut asiakkaiden luottamuksen. Asiakkaan tarvitsema kylmäkoneasennus tehdään pitkäaikaisen kokemuksen ja ammattitaidon suomalla varmuudella ja lakeja noudattaen. Kylmäkoneasennus vaatii TUKESin luvan, joka Juseliuksella on kunnossa, on kyse sitten pienistä tai suurista järjestelmistä. Kun tarvitset luotettavaa, ammattitaitoista ja ennen kaikkea kylmästi nopeaa yhteistyökumppania kylmälaitteisiin liittyvissä asioissa, ota yhteyttä Juseliukseen ja kerro tarpeesi. Kylmäkoneasennus on Juseliuksella hallinnassa, joten hoidetaan homma kuntoon.

Ota yhteyttä »